Garantie

GARANTIE & KLACHTEN


AANSPRAKELIJKHEID

Aansprakelijkheid van Fashion Trade Company B.V uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag.

Fashion Trade Company B.V is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of niet juist gebruik.

Fashion Trade Company B.V aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook.

Fashion Trade Company B.V aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van wassen, drogen, strijken, stomen of andere vormen van behandelingen aan het geleverde product.

GARANTIE

Fashion Trade Company B.V garandeert dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken.

De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

De factuur bij bestelling dient als garantiebewijs.

In geval van een gebrek zal Fashion Trade Company B.V het product kosteloos omruilen of herstellen.

Indien een artikel niet meer leverbaar is dan vergoeden wij het aankoopbedrag.

KLACHTEN

Fashion Trade Company B.V neemt uw klacht serieus. Bent u niet tevreden? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier op onze website. Wij nemen uw klacht in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Mocht u ons telefonisch willen spreken dan kunt u ons bellen op +31 858 771 995 wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Help Chat
Send via WhatsApp