• Gratis Verzending Bij Bestellingen Boven De €100
 • Veilig Betalen

  Disclaimer

  Placeholder

  Disclaimer

  AANSPRAKELIJKHEID

  De inhoud van deze website en andere uitingen van GE Fashion B.V.. op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door GE Fashion B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. GE Fashion B.V. accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door GE Fashion B.V. worden gewijzigd of verwijderd. 

  GE Fashion B.V. behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

  INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM

  Alle rechten van intellectuele en industriële eigendom van de website en de inhoud daarvan, met inbegrip van maar niet beperkt tot foto's, geluid, audio, video, ontwerpen, teksten, grafieken, logo's, iconen, kleurencombinaties, structuur, knoppen, alsmede de software, handelsnamen, merken, werken, illustraties, foto's of industriële tekeningen en elk ander teken dat vatbaar is voor industrieel en commercieel gebruik zijn eigendom van GE Fashion B.V. of van rechthebbende derden die uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven om deze op de website te publiceren.

  De reproductie, distributie en openbare kennisgeving, met inbegrip van het ter beschikking stellen van de gehele of gedeeltelijke inhoud van de website voor commerciële doeleinden, op welke drager of via welk technisch medium dan ook, zonder de toestemming van GE Fashion B.V., is uitdrukkelijk verboden.

  De gebruiker verplicht zich tot het in acht nemen van de rechten van intellectuele en industriële eigendom van GE Fashion B.V.. De gebruiker kan de website en de inhoud daarvan gebruiken als dit voor persoonlijk en privégebruik is. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van GE Fashion B.V.. Elk ander gebruik is verboden en vereist de uitdrukkelijke voorafgaande en schriftelijke toestemming van GE Fashion B.V.. De gebruiker mag de beveiligingssystemen die op de website zijn geïnstalleerd niet opheffen, wijzigen, omzeilen of manipuleren.

  GEBRUIK VAN ONZE WEBSITE

  De gebruiker verplicht zich tot het juiste gebruik van de inhoud van de website. De gebruiker is verplicht om (i) waarheidsgetrouwe en nauwkeurige informatie over de in het registratie- of bestelformulier gevraagde gegevens te verstrekken en deze up-to-date te houden telkens wanneer hij gebruik maakt van de website; (ii) geen activiteiten te verrichten die onrechtmatig, illegaal of in strijd zijn met de goede trouw of de openbare orde; (iii) geen racistische, xenofobe, op basis van ras, geslacht, ideologie of godsdienst discriminerende publiciteit of propaganda of die op een andere wijze een aanslag pleegt op de moraal, de openbare orde, de grondrechten, de burgerlijke vrijheden, de eer, de privacy of het imago van derden en in het algemeen de geldige wetgeving, te verspreiden; (iv) geen schade te berokkenen aan de fysieke en logische systemen van de website, van de leveranciers van GE Fashion B.V. of van derden, of computervirussen op het internet te introduceren of te verspreiden of op andere fysieke of logische systemen die vatbaar zijn voor het veroorzaken van de voornoemde schade; (v) geen inhoud van de website of de informatie daarop te gebruiken om reclame te maken of berichten te versturen met een ander commercieel doel, noch om persoonsgegevens van derden te verzamelen of op te slaan; (vi) niet te proberen om toegang te krijgen tot en, indien van toepassing, om gebruik te maken van e-mailaccounts van andere gebruikers of hun berichten te manipuleren.

  GE Fashion B.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de passende wijzigingen toe te passen op de website. Daarbij kan het bedrijf zowel de inhoud en diensten die via de website worden verleend als de manier waarop deze op de portal worden gepresenteerd en gelokaliseerd veranderen, opheffen of toevoegen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »